Tjänster

KOSMETISKA BEHANDLINGAR

KOSMETISKA BEHANDLINGAR

Specialist behandlingar...

HUD & KROPPS BEHANDLINGAR

HUD & KROPPS BEHANDLINGAR

Ansikte och kroppsbehandlingar...

BRUD & FEST

BRUD & FEST

Uppsättningar, sminkning, styling, konsultation...

HÅR & STYLING

HÅR & STYLING

Professionell hårvård för dam, herr, ungdom och barn...

Kemisk Peel

Vad är en kemisk peeling?

Vid en kemisk peeling använder man olika lösningar, dvs olika peelande substanser som appliceras  på huden. Dessa verkar genom att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera till nybildning av nya  celler. Man får då en föryngring av huden, och den får ett fräschare utseende och blir slätare och lenare, samtidigt som pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porerna dras ihop.

De lösningar som används kan vara av olika typer alltifrån starkare TCA peelingar till svagare fruktsyror, AHA syror, laktoserum  och glykolsyror

Vi cialis 5 använder glykolsyror

Glykolsyror är skonsamma mot Din hud vid behandling. Starkare syror kan ge frätskador och dessa vill vi undvika genom att använda glykolsyror. Vi har fyra olika styrkor på våra glykolsyror som vi anpassar efter just Din hudtyp och behov. Vi använder 20%, 35% samt 50 % och 70%.

Hur ser jag ut efteråt?

-      Man kan se en lätt rodnad, som successivt avklingar, efter några dagar i efterförloppet.

-      Du behöver  inte vara hemma från arbetet.

-      Huden kan i enstaka fall vara lätt rodnad och lätt fjällande i ett par dagar. Oftast inte svullen eller sårig.

Vad bör man tänka på efteråt?

-      Efter en kemisk peel är det viktigt att undvika solen. Du måste alltid använda stark solskyddsfaktor de första veckorna efteråt. .

Vilka komplikationer förekommer?

-      De sidoeffekter som finns personal loan collateral är mycket sällsynta. Det förekommer ojämn pigmentering och rodnad. Biverkningarna är dock sällsynta och vanligtvis snabbt övergående. Med våra peeler är biverkningarna ytterst sparsamt förekommande. För att undvika sidoeffekter bör Du noga följa våra rekommendationer om efterbehandling och undvika solen.

På vilka ställen kan man göra en kemisk peeling?

-      Kemisk peeling kan  göras på hals och nacke, bröstet, händer och även armar samt ben.

Glykopeel

Denna peel som innehåller fruktsyror, används för få ojämn hud slätare, förr torr hud samt för att förbättra strukturen på solskada hud, samt för att utjämna färgskiftningar i huden. För bästa resultat rekommenderar vi upprepade behandlingar. Vanligtvis blir det mycket liten rodnad efter behandlingen och du behöver  inte vara hemma från arbetet.

En kemisk peeling kan med fördel kombineras med andra behandlingar såsom Botox och Restylane.

Lämna en kommentar

Nyheter