Tjänster

KOSMETISKA BEHANDLINGAR

KOSMETISKA BEHANDLINGAR

Specialist behandlingar...

HUD & KROPPS BEHANDLINGAR

HUD & KROPPS BEHANDLINGAR

Ansikte och kroppsbehandlingar...

BRUD & FEST

BRUD & FEST

Uppsättningar, sminkning, payday loans online direct lender no credit check styling, konsultation...

HÅR & STYLING

HÅR & STYLING

Professionell hårvård för dam, herr, ungdom och barn...

RESTYLANE

Hudvård med Restylane skincare

Hemligheten till vacker hud är fuktbalans i kombination med en frisk och skyddande hudbarriär. Restylane Skincare kombinerar de här två faktorerna i en nyutvecklad serie krämer för daglig hudvård. Där Restylane ger volym, definition och återfuktning från insidan ger Restylane Skincare skydd, fukt och näring till huden från utsidan.

Produkterna i Restylane Skincare föryngrar också din hud. Jämfört med andra hudvårdsprodukter på marknaden är Restylane Skincare snäll mot hudens naturliga struktur. Den patenterade framgångsrika NASHA-gelen ger krämerna en skön konsistens, bevarar fukten och ger lyster till huden.

Restylane® Skincare säljs via estetiska kliniker. Alla produkter i Restylane Skincare ger synliga effekter på huden vid daglig användning. Alla produkter i Restylane Skincare innehåller ingredienser som är naturliga och finns i huden. I alla produkter utom rengöringen finns den patenterade stabi-liserade hyaluronsyran som finns i Restylane och som i krämerna har bäddats in i ett mycket speciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger huden ett mycket bra skydd och återfuktar den – så att hyn behåller sin lyster.

Lämna en kommentar

Nyheter